Historike – fillon rikonstruktimi i Konakut, për HardhFest dhe treg të rrushit

Kanë nisur punimet në fazën e parë për realizimin e projektit për rregullimin e infrastrukturës për festivalin dhe tregun e rrushit në Komunën e Rahovecit, projekt ky që financohet nga Komuna dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Ecurinë e punimeve në këtë projekt nga afër i ka parë sot edhe Idriz Vehapi, kryetar i Komunës së Rahovecit, i cili ka kërkuar nga operatori ekonomik i kontraktuar nga ana e Komunës, punët të kryhen ashtu siç është e paraparë me kontratë dhe cilësia e punimeve të jetë në nivel.

640x74

Projekti për rregullimin e infrastrukturës për festivalin dhe tregut të rrushit, është bashkëfinancim në mes të Komunës së Rahovecit dhe Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, transmeton Klan Kosova.

Kosto e fazës së parë të këtij projekti është më vlerë 80 mijë euro.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.