Hardh Fest hapet me aktivitetin Hardh Talk me folës Agi Haxhimuratin

Festivali i Rrushit HardhFest është hapur sot.

Aktiviteti i parë “Hardh Talk” ditor është shënuar me dizajnerin dhe anëtarin e këshillit organizativ të fesitavalit, Agi Haxhimurati.

640x74

“Hardh Fest nisi me Hardh Talk me folës dizajnerin e njohur, Agi Haxhimurati mbi temën “Brendimi një vendi me potencial turistik dhe trashëgimi kulturore”, u tha në njoftimin e festivalit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.