Gruaja e Visarit thotë se ai nuk do ta drejtojë veturën e komunës (LIVE Video)

Gruaja e Visar Korenicës është paraqitur në emisionin Jeta në Kosovë.

Sipas saj, VIsari është i kujdesshëm në dhurata është adhurues i mishit dhe se ka hyrë në garë vetëm për të ndryshuar Rahovecin dhe jo për interes personal.

640x74

Ajo shtoi se Visari nuk do ta drejtojë veturën e komunë së Rahovecit.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.