Gardalin Shtavica kujton 241 martirët e Krushës: Ata na kujtojnë se duhet të punojmë më shumë

Drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport, Gardalin Shtavica, ka përkujtuar 241 martirët e Krushës së Madhe.

Sipas Shtavicës, janë pikërisht këta martirë ata që përkujtojnë gjithë sakrificën për ndërtimin e shtetit dhe i kujton të gjithë që të punojnë më shumë për të zhvilluar Kosovën.

Postimi i plotë i Gardalin Shtavicës:

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.