Fillon projekti për pastrimin e rrugëve në qytetin e Rahovecit!

Ka filluar të realizohet projekti për pastrimin e qytetit të Rahovecit, në hyrjet dhe daljet e qytetit, që përshkon edhe rrugët rajonale, me në krye drejtorin e Eko Regjiomir në nivel të detyrës.

Drejtoria e shërbimeve publike, drejtoria për punë Inspektuese në bashkëpunim me kompanië “Ambienti” si pjesë e kompanisë regjionale EKO-Regjioni, po realizojnë në tërsi projektin për një ambient sa më të pastërt në komunën e Rahovecit!

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.