FBK dënon rëndë Rahovecin: 2400 euro dhe dy ndeshje pa shikues

2600 euro denime dhe dy ndeshje pa prezencën e publikut është bilanci i dënimeve që skuadra jonë ka marr nga FBK pas zhvillimeve që ndodhën në ndeshjen e fundit.

Bordi i KB Rahoveci do të apeloj këtë vendim dhe në rast të refuzimit atëherë jemi të detyruar që dy ndeshjet hapëse të sezonit të ri t’i luajmë pa prezencë të shikueseve.

640x74

Me këtë rast kërkojmë nga të gjithë dhe shpresojmë që të mos përsëriten më veprime të tilla të cilat më së shumti shkojnë në dëmë të klubit por edhe qytetit në përgjithësi.

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e IV Finale Play Off-it, të superligës e zhvilluar me 10.05.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Rahoveci vs Z Mobile Prishtina 75:104 ( 22:18,10:27,21:29,22:30) 1-3
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Gjyqtari : Endrit Basha
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES:Jo I mire( mungesa e kujdestarisë).
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.