Fakte edhe për keqpërdorime me kubëza, Korenica përplaset me Vehapin dhe Latifin (Video)

Një nga debatet më të ashpra për këtë fushatë është zhvilluar në televizionin Tribuna Channel.

Korenica ka akuzuar qeverisjen e Vehapit pse nuk i ka kontrolluar tenderet me kubëza, ku sot e kësaj dite ka ende kubëza në oborret e qytetarëve, ndryshë që quhen kubëzat e votave.

640x74

Vehapi hodhi përgjegjësinë te auditori, teksa Latifi tha se ky ka qenë një lëhsim në detaje, madje duke thënë se “dreqi fshihet në detaje” dhe se ka pasur korrupsion.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.