Emërohet bordi i kompanisë rajonale të ujësjellësit, “Gjakova”

Qeveria e ka emëruar bordin e kompanisë rajonale të ujësjellësit, “Gjakova”.

Kryeministri Albin Kurti prezantoi në mbledhjen e Qeverisë emrat e kryesuesit dhe anëtarëve të bordit të KRU Gjakova, raporton Gazeta Express.

640x74

“Për drejtor të bordit të ndërmarrjes publike KRU Gjakova, propozoj të emërohen këta kandidatë: Urim Gashi, kryesues; Arianeta Nura, anëtare; Vildane Maloku, anëtare dhe Jeton Haxhijaha, anëtar”, tha ai.

Kurti tha se të emëruarit duhet t’i kryejnë detyrat “në përgjegjësi dhe pajtim me ligjin për ndërmarrjet publike”.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.