Drejtoria e Bujqësisë inspekton tokat bujqësore pas rreshjeve të mëdha

Pas rreshjeve të fundit të shiut, Drejtori i BPZHR-së Berat Duraku ka dalur në teren për të parë më afër gjendjen e disa zonave që rrezikohen nga vërshimet e mundshme.

Ai ka takuar edhe disa nga fermerët të cilët janë dëmtuar si pasojë e këtyre reshjeve.

640x74

Disa nga zonat që janë në pjesët rrafshëta dhe si pasojë e kullosjes së ujit nga disa pjesë kodrinore,janë prekur nga vërshimet edhe disa nga kulturat bujqësore janë dëmtuar.Shpresojmë që rreshjet e shiut do të ndalen dhe gjithëqka ti kthehet normalitetit, në mënyrë që të mos dëmtohen kulturat e ndryshme bujqësore.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.