Drejtori i arsimit: Mua më bën paraja të lumtur

Drejtori i Arsimit, Avni Morina, nuk heziton që të jetë aktiv në rrjetet sociale.

I shumëkritikuari nga mësimdhënësit duket se njeh vetëm gjuhën e parave.

640x74

Në një postim në Facebook, ai potencon se paraja është gjithçka sipas tij.

“Kush do që thotë se paraja nuk sjell lumturi, transferoni në kontin time”, u shpreh Morina në postim.

Duket se vet vartësit e qeverisjes së Smajl Latifit janë materialistë dhe nuk njohin gjuhë tjetër, pos të parave.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.