Digjet e ferma komandant Xhafer Kadirit

Është vënë në flakë ferma private e legjendarit të UÇK-së, komandant Xhafer Kadirit.

Zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

640x74

Policia nuk ka dhënë detaje, por dyshimet e para janë për zjarrvënie të qëllimshme.

Foto të siguruara nga Rahoveci24:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.