Banorët e fshatit Nushpallë të pakënaqur me komunën: Jemi bllokuar nga bora

Banorët e fshatit Nushpallë janë të bllokuar nga bora.

Kështu së paku bëhet e ditur nga një postim në Facebook nga faqja qe reprezenton fshatin Nushpallë.

Në këtë postim thuhet se fshati është i bllokuar nga bora dhe se askush nuk është marrë me banorët e asaj ane.

640x74

Në këtë postim fajtor dhe përgjegjës kryesor sipas banorëve është kryetari i komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi.

Postimi i fshatit Nushpallë:
nushpal

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.