Autoshkolla “ILIRI” bën mrekullinë, tash me veturë me kilometrazhë 00 (Foto)

Autoshkolla “ILIRI” fuqishëm po vazhdon me risitë inovative në tregun e edukimit në komunikacion.

Autoshkolla e parë në Rahovec me cilësi, përvojë dhe punë të paprecedentë gjithmonë ka sjellë risitë e kohës.

Por, risia e radhës nga autoshkolla “ILIRI” në fakt është një mrekulli e dorës së parë për ngasësit e rinj në Rahovec.

640x74

E rëndësishme është që ngasësit e rinj të mos ndihen të stresuar, por komod dhe të kenë fokusin e koncentrimin në vozitje, pa menduar për pengesat.

E këto pengesa i ka eliminuar autoshkolla “ILIRI” që në gjirin e saj ka sjellë veturën e prodhimit 2016/2017 nga gjiganti gjerman VolksËagen.

Me instruktorët më eminent të fushës dhe veturën më të mirë dhe më të re në treg, procesi i mësimit të vozitjes për kandidatët sigurisht se do të jetë më i lehtë.

Me veturën e re ngasësist e rinj mund të mësohen qysh nga java e ardhshme kur kjo veturë e kilometrazit 00 dhe me një performancë unike do të jetë në duart e tyre dhe po është e vërtet, në Rahovecin tonë.

Testoni veturën e re të kilometrazhit 00 duke u regjistruar në autoshkollën “ILIRI”.

Kontaktoni në numrat e telefonit:

044-230-705
044-343-768

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.