640x74

Rahoveci24

544 Postet 0 Komente

Asnjë në Rahovec, bie numri i të infektuarve në nivel vendi

78 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe asnjë në komunën tonë. Kështu njoftoi para pak çastesh IKSHPK-ja përmes postimeve tashmë të zakonshme të...

Drejtori i arsimit në komunën e Rahovecit nuk e di si...

Pak kohë më parë, raportuam për listën e të punësuarve në arsim në komunën e Rahovecit, në kuadër të konkursit 04/342. Aty u publikua lista...

Lista e të punësuarve në arsim në komunën e Rahovecit në...

Komuna e Rahovecit ka shpalosur listën e të punësuarve në dikasterin e arsimit në kuadër të konkursit të fundit, 04/342. Sipas njoftimit të drejtorisë për...

1 rast i ri me koronavirus në Rahovec

112 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 1 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

Puseta e rrezikshme në njërën prej rrugëve kryesore të qytetit

Qytetarët që e frekuentojnë vazhdimisht njërën prej rrugëve kryesore të qytetit dhe bizneset që e ushtrojnë veprimtarinë në këtë segment rrugor, po ankohen pandalë...

1 rast i ri me Covid-19 në Rahovec

1 rast i ri me koronavirus në komunën tonë dhe 147 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

7 raste të reja me koronavirus në Rahovec

7 raste të reja me koronavirus në Rahovec dhe 120 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

Nesër shpallet konkursi për ndërtimin e sheshit, prezantohen anëtarët e jurisë

Nesër është planifikuar që të shpalet Konkursi Ndërkombëtar për dizajnimin e Sheshit Qendror të Qytetit të Rahovecit. Drejtori i Urbanizmi, Planifikimit dhe Mbrojtjes së...

Provimi i Maturës mbahet me sukses në Rahovec

Provimi Shtetëror i Maturës është mbajtur edhe në pesë objekte shkollore të Rahovecit. Drejtoria e Arsimit ka njoftuar se provimi është kaluar me sukses dhe...

Gjenden disa mjete shpërthyese në Rahovec, intervenon FSK-ja

Një person ka raportuar në Polici se në oborrin e tij, në një pjesë me shkurre ka hasur në disa mjete të dyshuara shpërthyese. Njësiti...