Asfaltohen rrugët “Skender Rexhepi” dhe “Gëzim Hamza-Piktori”, në qytetin e Rahovecit (Foto)

Komuna e Rahovecit po vazhdon me investime në përmirësimin e infrastrukturës rrugore. Në kuadër të këtyre investimeve, kanë përfunduar punimet në asfaltimin e dy rrugëve “Skender Rexhepi “ dhe “Gëzim Hamza-Piktori”, në qytetin e Rahovecit.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.