Artisti Fehmi Hoxha të premtën hap ekspozitën personale në Prishtinë

Artisti i njohur Fehmi hoxha nga Rahoveci këtë të premtë në ora 19:00 në Galerinë Peyton në Prishtinë hap ekspozitën e parë për vitin 2019.

Në këtë ngjarje kulturore do të ekspozohen veprat më të fundit të punuara në vitin 2019 në stilin e peisazheve abstrakte me teknikën akril në pëlhurë.

640x74

Kjo ekspozitë vjen një muaj pas fitimit të çmimit “Gursel Sylejmani” nga Fehmi Hoxha për pikturën më të mirë të vitit, çmim ky i ndarë nga Komuna e Ferizajt si dhe pas dy ekspozitave të suksesshme të mbajtura në vitin 2018.

Kurator i ekspozitës është profesori i arteve Hajrush Fazliu kurse organizator Blerim Gërguri.

Në këtë ekspozitë e cila do të jetë me karakter shitës do të ekspozohen gjithsej 27 piktura për 30 ditë nga data 22 mars deri më 21 prill të vitit 2019. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.