Artan Oruqi zgjidhet Kryetar i Shoqates Vreshtare ’Vreshtari’

Kuvendi i Shoqates se Vreshtareve ne mbledhjen e rregullt me pjesmarrje te 28 nga 29 anatere te Kuvendit, dje me unanimitet ka zgjedh kryetarin e shoqates inxhenierin e Bujqësisë z.Artan Oruqi si perfaqesues te autorizuar te Shoqates.

Pos tjerash Kuvendi ka ristrukturuar kuvendin te perbere nga 29 anetare dhe Kryesin me 9 anetare dhe ka vendosur qe shoqata te vazhdoje me vazhdimesine e Shoqates se themeluar ne vitin 2010 ku ne numeron 1600 anetare.

640x74

Kryesia e Shoqates ‘Vreshtari’
1. Artan Oruqi
2. Behar Haxhimustafa
3. Hamid Makshana
4. Bejtullah Shehu
5. Emrullah Spahiu
6. Hasan Vuqiterna
7. Nisret Shala
8. Eqrem Hoxha
9. Veton Mustafa.
Kuvendi I Shoqates eshte ne perberje prej 29 anetareve

1.Teki Cena
2. Ilvi Cena
3. Behar Haxhimustafa
4. Emrullah Spahiu
5. Bejtullah Shehu
6. Veton Mustafa
7. Hasan Vuqiterna
8. Naser Haxhimeri
9. Milaim Shehu
10. Nysret Shala
11. Avni Shala
12. Hamid Makshana
13. Adem Krasniqi
14. Safet Abazibra
15. Agim Morina
16. Avdi Mustafa
17. Nexhmedin Eminhazeri
18. Sylejman Bala
19. Enver Osa
20. Enver Sokoli
21. Hulusi Rexha
22. Teki Cena
23. Avdi Mustafa
24. Jeton Tara
25. Eqerem Hoxha
26. Besim Shala
27. Artan Oruqi
28. Ilir Kryeziu
29. Alija Hamza

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.