VV në Rahovec ka reaguar ndan Smajl Latifit dhe shkeljeve që sipas tyre po bëhen në komunë.

Reagimi është bërë nga antari i VV-së në Rahovec dhe ish kandidati për kryetar, Visar Korenica.