RahovecPost ka realizuar sondazhin e tretë rresht.

Sondazhin e parë e kishte fituar Vehapi, dhe i dyti Visari.

Megjithatë sondazhin e dytë dhe të tretë e ma fituar Visar Korenica bindshëm me epërsi të thellë.

Në këtë sondazh nga RahovecPost votat janë reale dhe kanë marrë pjesë mesatarisht nga 1000 votues. /Rahoveci24/