Kandidati për kryetar, Idriz Vehapi, pasi u takua me mjekët dhe arsimtarët, u takua edhe me futbollistët.

Ai në këtë takim premtoi përkrahje edhe më të madhe për futbollistët.

Ai ka thënë se do të përkrahen sportistët për të arritur rezultate kulmore.

Vehapi shihet si pretendent serioz në këto zgjedhje. /Rahoveci24/