Kosova U18 shënoi veç 40 pikë ndaj Hungarisë dhe pësoi humbje.

Por, çdo humbje ka pozitivet e veta dhe një prej tyre ështê shkëlqimi i Visar Ejupi i cili realizoi plot 18 pikë – gjysmën e krejt ekipit.

Kosova nuk pati lojtarë për t’i ndihmuar Visarit por sigurisht te KB Rahoveci ka mjaftueshëm yje me të cilët Visari mund të konkurrojë e të përmirësohet derisa të bëhet superyll i skuadrës.