Është publikuar lista e gjerë e lojtarëve të ftuar në Përfaqësuesen e Kosovës.

Përzgjedhësi Christos Marmarinos ka ftuar tri lojtarë të Rahovecit në listën e gjerë.

Leonard Mekaj, Alban Veseli dhe Altin Morina janë ftuar nga përfaqësuesja A.

Kujtojmë se Rahoveci mbrëmë u eliminua nga Peja në gjysmëfinale të Kupës së Kosovës.