HardhFest 2018 ka konfirmuar listën e performuesve që është më e mira në histori.

Performuesi kryesor është Kee Marcello, vokalisti legjendë e grupit që shkroi historinë e rokit, Europe.

Marcello ateron brenda pak ditësh në Kosovë e bashkë me të edhe mijëra turistë të huaj.

“The Final Countdown” po vjen në Rahovec dhe jo vetëm edhe hite tjera të mëdha të grupit Europe, si “Carrie”, “Open Your Heart” etj.

HardhFest mbahet më 7, 8 dhe 9 shtator, në dimensione botërore të pa para më herët.