Barcelona dhe Valencia përballen në ndeshjen e parë në kuadër të gjysmëfinale së Copa del Rey.

Sfida zhvillohet nga ora 21:30 dhe mund të shikohet ekzkluzivisht në platformën Artvision në kanalin Tring Sport 1.

A do të fitojë Messi, Coutinho me shokë? Mbetet të shihet…