KB Rahoveci zhvillon sonte stërvitjen e fundit para ndeshjes së dytë ndaj Bashkimit.

Stërvtja zhvillohet në Rahovec dhe të gjithë lojtarët janë në dispozicion të trajnerit Bujar Loci.

Stërvitja zhvillohet nga ora 18:00.

Ndeshja e dytë zhvillohet në Prizren të dielën nga ora 19:30.

Ndeshja transmetohet në KTV.