Ka marrë fund pritja, të premtën hapet SOLO Bar në Rahovec.

Me ndjesi të re dhe shërbim super cilësor, SOLO Bar hapet të premtën në ora 12:00 çka përbën fillimin e rrugëtimit të ri të këtij biznesi të sapoformuar.

Gjatë gjithë ditës së premtë do të ketë edhe kafe prej shpisë.

SOLO Bar është themeluar nga këngëtari i mirënjohur Ardian Limanmera dhe gjendet pranë Hair Style Armada.