Kryetari i AAK në Rahovec, Smajl Latifi, ka shpërthyer pas shtyerjes së vendimit për lirimin e Ramush Haradinajt nga Gjykata e Colmarit në Francë.

Latifi e ka quajtur politikë dhe drejtësi të fëlliqur atë që po ndodh me Haradinajn.

IMG_7630