Shkojmë tani në Rahovec dhe flasim për një klasë shumë të disiplinuar. Emrat e tyre në ditarë mund t’i gjeshë vetëm tek notat, assesi tek mungesat. Ka kohë që kjo klasë nuk e ka asnjë të tillë.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja e Klan Kosovës, Dafina Jegeni-Krasniqi.