Së shpejti në ekranet televizive fillon transmetimi i show më të ri televiziv, “MASKArenjët”.

Ky show pritet të jetë satirik, por detaje tjera se kur fillon transmetimin nuk ka dhe në cilën platformë.

Tashmë u konfirmua faqja ne Facebook, MASKArenjët ku edhe pritet të vijnë detajet.

Agron Sokoli është producent i këtij show televiziv.