Rruga “Agom Çelaj” në Rahovec është e pakalueshme.

Qytetarë në kushte anonimiteti kanë shkruar në redaksinë e portalit se rruga në fjalë u dëmtua pasi kompania e kontraktuar nga komuna shtroi kanalizimin dhe la rrugën në gjendje të demoluar.

Deri tash askush s’ka marrë përgjegjësinë për punimet e kryera nga kompania “Fidani” nga Deçani.

Ndërkaq kryetari Smajl Latifi është parë duke i lëvduar me punë e bëra.