Është rivendosur pllaka te “Maja e Shkodranit” me po të njëjtin emërtim.

Pllaka u largua nga persona të panjohur.

Por, kryetari Latifi premtoi rivendosjen e shpejt të saj.

Dhe, nê mënyrë solemne ai ri vendosi pllakën duke premtuar përkujdesje institucionale.