KF Rahoveci ka pësuar humbje në shtë pi ngs Fushë Kosova.

Por, lajmi i madh erdhi pas ndeshjes ku Federata e Futbollit ka konfirmuar heqjen e dënimit prej dy vitesh për Bajram Krendalin, ikonën e ekipit të futbollit.

Krendali u dënua vitin e kaluar ndaj Flamurtarit kur mbrojti klubin dhe qytetin nga padrejtësia e gjyqtarit Besnik Batalli.

Rikthimi i Krendalit është lajm i madh pasi ai bashkë me legjendarin Muhamed Shehu pritet të jenë shtyllë e mbrojtjes dhe shpëtimit prej rënies nga liga.