Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, gjatë të enjtës do të takohet me studentët e Rahovecit.

Rahoveci24 mëson se ky takim do të mbahet në selinë e AAK-së në Prishtinë.

Aty do të jetë edhe Smajl Latifi kryetari i degës së AAK-së në Rahovec dhe ai bashkë me Ramush Haradinajn.

Takimi mbahet të enjtën nga ora 15:00.