Rahoveci ka mundur Rozhajën në udhëtim me rezultat 72-67.

Me këtë fitore Rahoveci gjendet në pozitën e tretë dhe nëse e mban pozitën e tretë edhe pas gjiros së tretë, atëherë në gjysmëfinale përballemi me Pejën.

Më i miri ishte Darrel Davis me 19 pikë dhe Folley me 18 pikë, kurse shkëlqeu edhe Arian Qallaku nga banka duke treguar formë të lartë.