KF Rahoveci dhe KB Rahoveci kanë treguar një sinjal të madh të kualitetit.

Ata bënë krenarë qytetin duke triumfuar ndaj klubeve të Suharekës.

Është viti i dyte rresht që klubet dhe tifozët e qytetit dominojnë ndaj Suharekës.