Qytetarët e fshatrave Polluzhë dhe Qifllak, ndihen të harruar nga autoritetet komunale.

Një qytetar në kushte anonimiteti ka dërguar në formë të mesazhit në Rahoveci24 pamje të këqija pas vërshimeve që kanë kapluar këto dy fshatra, saktësisht rrugën në Sarosh.

Edhe pse në disa lokacione është pastruar, qytetarët e kësaj zone janë ndarë të pakënaqur.

/Rahoveci24/