Sot punëtorët shëndetësorë mbajtën një protestë paralajmëruese para të gjitha institucioneve shëndetësore.

Protesta paralajmëruese filloi prej orës 08:00 deri në ora 09:00 dhe ata i shpalosën kërkesat e tyre.

IMG_8056

IMG_8057

IMG_8058

IMG_8059