Sonte zhvillohen gjysmëfinalet e turneut Pavarësia.

Një finale para finales do jetë ajo mes Artvisionit dhe Agronomit.

Nesër zhvillohet finalja për 10 vjetorin e pavarësisë.

Turneu mbahet në këto çaste në Toni Sport.