Shahisti nga Rahoveci Murtez Ondozi që punon dhe vepron në Franc, ka fituar vendin e parë në turnirin e shahut Rapide de CHAMBERY.

Ky është vetëm njëri nga shumë sukseset në sportin e shahut nga bashkëvendasi ynë. /rahovecpost/