Dita e 1 majit konsiderohet gjithandej në botë si ditë pushimi.

Shfrytëzoni ditë siç është më së miri me ofertën e Age Group për lyerje të shtëpisë.

Kjo kompani nga 1 maji sjellë ofertën ekskluzive të llaqeve kualitative për lyerje si më poshtë:

1. Picasso 05 – me një najllon gratis dhe një palë doreza (30€)

2. Piasso J’Adore – me një najllon gratis (22€)

3. StarX Vali Color – me një palë doreza gratis (21€)

(artikull i sponsorizuar)