Lëvizja Vetëvendosje – qendra Rahovec, ka realizuar aksion të jashtëzakonshëm kundër blerjes së votave.

Aksioni vjen në tentim të sensibilizimit të qytetarëve para zgjedhjeve.

Idesë kreative i janë përgjigjur qytetarët, të cilët patën reagime interesante.

Kjo është goditja më e fortë ndaj tendencës për manipulim votash dhe blerje të saj. /Rahoveci24/