Rahoveci zhvillon ndeshjen e barazhit ndaj Istogut më 28 maj ndaj Istogut.

Federata ka caktuar që ndeshja të zhvillohet nē Gjakovë.

Fitorja është opsioni i vetëm i Rahovecit nga ky takim.

I gjthë Rahoveci dhe Ultras Vreshtarët ftohen në takim që të shpëtohet ekipi prej rënies në Ligë e Dytë ku bëjnë pjesë kryesisht fshatrat.