Reperi i ri shqiptar i cili jeton në Zvicër, Loni, ka sjellë projektin e ri në bashkëpunim me Zadorën.

Ky projekt u punua nga Kmedia dhe Loni në videoklip.

Për tekstin dhe muzikësn është përkujdesur Krecords.

Ky projekt paraprinë projektet e Lonit për të ardhmen, ku ai edhe me produksion edhe me këngë të tij tenton të lë gjurmë në muzikën shqiptare.