KF Rahoveci këtë fundjavë zhvillon një nga ndeshjet më të vështira dhe më të rëndësishme të sezonit.

Sfida zhvillohet të shtunën në stadiumin Selajdin Mullabazi – mici.

KF Rahoveci e pret KEK-un lider dhe vetëm fitorja është opsion për të dyja skuadrat.

Megjithatë, i gjithë qyteti do të jetë në përkrahje të klubit për të kërkuar fitoren e madhe në këtë takim.

/Telegrafi/