Ikona e medias rahoveciane, Mezahir Haxhijaha, ka mbetur shtruar tash e sa kohë për shkak të një komplikimi shëndetësor në shtyllën kurrizore.

Shërimi i tij jashtë vendit ka kosto të lartë.

Ai vuan nga stenoza spinale dhe rrezikon që sëmundja të përkeqësohet. Në foto më poshtë gjeni kontaktet për t’i ndihmuar atij.