Deklarata e Muhamed Hasanit para ndeshjes ndaj Kerasanit.

“Ne jemi përgatitur shumë për duelin me Kerasan Prishtinën dhe premtojmë se do ta japim maksimumin për të arritur deri te rezultati pozitiv”.

“Ekipi ynë e ka bërë të qartë qysh në fillim se ne synojmë ta fitojmë Kupën, dhe besojmë se kemi kualitet të mjaftueshëm për ta realizuar këtë qëllim”. 🏆🔥

#ForTheCity #ForcaVreshtarët #TheLand #StrengthinVineyards