Smajl Latifi ka emëruar dy drejtorë të rinj.

Edhe pse s’ka asnjë marrëveshje koalicioni, Latifi ka vazhduar me emërimet pa ndonjë problem.

Ai emëroi Hasan Përboqin në postin e drejtorit për Shpëtim, kurse Artan Asllanin në postin e drejtorit për Ekonomi dhe Zhvillim.