Policia ka informuar për një vjedhje të rëndë në Rahovec.

Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka informuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendi të shtëpisë së tij dhe kanë vjedhur stoli ari dhe para të gatshme.

Njësitet policore janë duke hetuar rastin.