Erërat e fuqishme kanë shkaktuar dëme të mëdha në Pejë dhe Istog.

Janë dëmtuar veturat, çatitë e shtëpive dhe janë rrëzuar shtyllat me kabllot elektrike dhe të internetit.

Edhe mësimi është ndërprerë në Pejë e Istog.