Shoqëria civile nga Kosova ku pjesë është edhe drejtori i “SHL – Kosova” Enis Durguti protestuan në parlamentin Europian për vizat.

Shih postimin e plot:

LIVE duke ndodhur tani, ne Parliament Europiane ku pjesetare dhe perfaqesues te larte te parlamentit Europiane dhe…

Posted by SHL-Kosova on Tuesday, November 21, 2017